Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan doe je er goed aan om ons te contacteren! Voor Blast bestaan er namelijk twee soorten klanten:

  1. Bedrijven die nood hebben aan een HR sidekick of recruiter
  2. Kandidaten die (latent) op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging

Say what? Inderdaad, wij werken niet enkel vanuit onze bestaande vacatures maar wij gaan omgekeerd ook op zoek naar een boeiende job voor jou.

How? Dankzij een uitgebreid kennismakingsgesprek trachten wij te achterhalen wie je écht bent en wat je écht wilt. Wat doe je graag? Waar ben je sterk in? Wat motiveert jou en wat geeft juist het tegengestelde effect? Wanneer ga je graag werken? Wat is voor jou een goede werkgever?

In samenspraak met jou bekijken we bovendien hoe we jouw profiel nóg aantrekkelijker kunnen maken voor potentiële werkgevers.

Hoe meer je iemand ziet, hoe beter je die persoon leert kennen. Daarom zullen wij ook aanwezig zijn bij de selectiegesprekken die we voor jou hebben kunnen vastleggen. Dit doen we niet om je handje vast te houden, maar wel om samen met jou na te gaan of er een match is met het bedrijf. Na elk gesprek mag je daarnaast ook feedback verwachten met indien nodig enkele tips & tricks.

Image
If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.
dalai lama

What to do?

Vul het contactformulier in en voeg je cv toe in bijlage. We bellen je zo snel mogelijk op voor een (virtuele) meet & greet!

Ruud Van Den Berghe

Voor een perfecte begeleiding naar een nieuwe job of toe aan een nieuwe uitdaging, dan screent Stéphanie perfect de markt om je de beste opportuniteiten aan te bieden en dat gekoppeld aan een perfecte begeleiding van a tot z.

Bart Van Crombruggen

Ik heb veel aan Stéphanie te danken want ik herinner me nog als de dag van vandaag dat ze mij meer dan vier jaar geleden opbelde om mijn schouders niet te laten hangen en vol moed aansprak om te solliciteren bij mijn huidige werkgever Beerens B². Bedankt Stéphanie voor alle enthousiasme en professionaliteit die jij uitstraalt bij het begeleiden van sollicitanten!

Lynne Van Vynckt

“ Mijn ervaring met Stéphanie is super positief, ze heeft een zeer persoonlijke aanpak. Na het doorsturen van mijn cv hebben we deze samen overlopen en stelde ze me vragen om zo te bekijken welke richting ik wilde uitgaan. Want na jaren in dezelfde branche te zitten wist ik dit niet. Stéphanie voelt heel goed aan wat wel of niet bij me paste.“

Gregory A

Na tien jaar anciënniteit had ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door een analyse te maken van mijn wensen en capaciteiten, heeft zij voor mij de perfecte job gevonden. Ik kan haar hiervoor alleen maar bedanken en aan iedereen aanbevelen.

Andy De Keyzer

Mijn eerste contact als werkzoekende met Stéphanie is geleden van 2008. Ik was zenuwachtig en onwennig, geen idee wat ik hiervan mocht verwachten. Stéphanie stelde me direct op mijn gemak, stelde de juiste vragen en al snel kwam ik erachter dat ik op de juiste plaats was. Enkele dagen later kreeg ik telefoon dat ik op sollicitatiegesprek mocht komen bij een premium automerk. Stéphanie heeft mij hiervoor klaargestoomd en heeft me van A to Z begeleid naar aanloop van dit gesprek. Na een proefperiode van 6 maanden heb ik een vast contract gekregen. Stéphanie was voor mij DE springplank voor de rest van mijn carrière. Ondertussen ben ik in 2020 nog steeds bezig bij hetzelfde premium merk, in een functie die me nog beter ligt! Misschien heb ik haar hiervoor nooit echt bedankt… Daarom in vette letters :  BEDANKT Stéphanie, voor alles wat je voor mij hebt gedaan!

Laat je gegevens achter en je krijgt binnen de 24h een berichtje!